ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σκοπός εταιρείας

Η παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών και η δημιουργία και υλοποίηση υψηλής αισθητικής κατασκευών

Αντικείμενα εταιρείας

Κατασκευές

Hempoil stores

Η εταιρεία έχει επιβλέψει και υλοποιήσει την πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή των τριών καταστημάτων της εταιρείας Hempoil, σε συνεργασία με αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας. Τα καταστήματα χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική τους, η οποία είναι η κορυφαία στο συγκεκριμένο είδος καταστημάτων και η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε διάστημα μόλις 3 εβδομάδων.

Ptolemaion project

Έχει υλοποιήσει την ανακαίνιση και ανακατασκευή ιδιόκτητου ακινήτου κατοικίας επί της οδού Πτολεμαίων, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το αρχικό ακίνητο, μελετήθηκε, ανακατασκευάστηκε και διαχωρίστηκε σε δύο μικρότερες κατοικίες με σκοπό  μέσω της υψηλής αισθητικής ανακαίνισης να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ιδιοκατοίκισης και μακροχρόνιας μίσθωσης που υπάρχουν στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. (φωτογραφίες)

Kountouriotou project

Το έργο αφορά στην ανακατασκευή με Luxury κατασκευή ιδιόκτητου διαμερίσματος επί της οδού Κουντουριώτου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Υπηρεσίες συμβούλου κατασκευών

Οι δύο ιδρυτές της εταιρείας είναι πολιτικοί μηχανικοί του Α.Π.Θ. με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών σε θέματα μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης σύμβασης και ολοκλήρωσης απαιτητικών έργων, δημόσιων και ιδιωτικών. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η μελέτη, κατασκευή και ολοκλήρωση ενός έργου, βάσει των αυστηρών θεσμοθετημένων περιβαλλοντικών προδιαγραφών με στόχο το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα του κύκλου κατασκευής ενός έργου.

Υπηρεσίες αξιοποίησης ακινήτων υψηλής αισθητικής

Η εταιρεία συνεργάζεται με ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χώρου του real estate με σκοπό την αξιοποίηση ακινήτων υψηλής αισθητικής, την αναγέννησή τους και την αναβάθμιση όχι μόνο των ακινήτων αλλά και της ευρύτερης περιοχής αυτών.

Ενέργεια

Τα έργα πράσινης ενέργειας είναι κατασκευές που σκοπό έχουν την βελτίωση του περιβάλλοντος και της καθημερινής ζωής των ανθρώπων.

Υπηρεσίες παρόχου ασύρματου διαδικτύου

Η εταιρεία υλοποιεί πρόγραμμα ανάπτυξης ιδιόκτητου δικτύου ως εναλλακτικός πάροχος διαδικτύου με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς με σκοπό την παροχή γρήγορης, αξιόπιστης και χαμηλού κόστους Σταθερής Ασύρματης σύνδεσης και πρόσβασης στο διαδίκτυο.