ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Σκοπός εταιρείας

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και αποτελεί όμιλο εταιρειών διαφορετικών αντικειμένων με κύριους σκοπούς : α)  την σωστή ενημέρωση του κοινού και των επαγγελματιών και τη διάθεση μόνο ποιοτικών φυτικών βιολογικών προϊόντων, βρώσιμων και προϊόντων περιποίησης, β) την υλοποίηση υψηλής αισθητικής ανακαινίσεων και ανακατασκευών,  για τη δημιουργία ενός νέου τρόπου συμπεριφοράς και απόλαυσης των χώρων που ζούμε, είτε αφορά κατοικία είτε επαγγελματικό χώρο, γ) την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σε θέματα μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης σύμβασης και ολοκλήρωσης απαιτητικών έργων, δημόσιων και ιδιωτικών, δ) τη διαχείριση και αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων ακινήτων υψηλής αισθητικής, ε) την ανάπτυξη ιδιόκτητου δικτύου ως εναλλακτικός πάροχος διαδικτύου με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς με σκοπό την παροχή γρήγορης, αξιόπιστης και χαμηλού κόστους Σταθερής Ασύρματης σύνδεσης και πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Αντικείμενα εταιρείας

Βιολογικά φυτικά προϊόντα κάνναβης

Η εταιρεία συμμετέχει ως εταίρος στην ίδρυση και διαχείριση τριών καταστημάτων στη βόρεια Ελλάδα αποκλειστικής διάθεσης βιολογικών προϊόντων βιομηχανικής κάνναβης (CBD) της εταιρείας Ηempoil Natural Products, της μεγαλύτερης ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στο συγκεκριμένο χώρο.

Με την αυγή της νέας δεκαετίας, η εταιρεία υλοποιεί επενδυτικό πρόγραμμα, με ιδία κεφάλαια, με σκοπό τη διεύρυνση του αντικειμένου και την ανάπτυξη του τμήματος χονδρικής, με την προμήθεια και διάθεση κατάλληλων (μεγάλης ποσότητας) συσκευασιών ποιοτικών βρώσιμων βιολογικών προϊόντων για εταιρείες του κλάδου της HO.RE.CA..

Επίσης, από τις αρχές Φεβρουαρίου 2020, εκπροσωπούμε την εταιρεία Fitness coffee GVM η οποία ασχολείται με την παραγωγή ζεστών ροφημάτων όπως καφές, τσάι και κριθάρι, τόσο σε υγιεινά όσο και παραδοσιακά προϊόντα.

Βιολογικά φυτικά προϊόντα για χορτοφάγους

Η εταιρεία ανταποκρινόμενη στην επιλογή των συνανθρώπων μας για κατανάλωση μόνο φυτικών προϊόντων, αναπτύσσει επενδυτικό πρόγραμμα για τη διάθεση μόνο ποιοτικών φυτικών βιολογικών προϊόντων, βρώσιμων και προϊόντων περιποίησης.

Η επιλογή της κατανάλωσης μόνο φυτικών προϊόντων γίνεται κυρίως για λόγους υγείας αλλά και λόγω της ανησυχίας για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από την εκτροφή, θανάτωση και επεξεργασία τελικού προϊόντος των ζώων όπως αγελάδες, γουρούνια, κότες κτλ.

Φυσικά καλλυντικά προϊόντα

Από το Φεβρουάριο του 2020 η εταιρεία ανήκει στην οικογένεια της ελληνικής εταιρείας παραγωγής φυσικών καλλυντικών Eolia Natural Cosmetics. Έχουμε αναλάβει την υποστήριξη της εταιρείας και τη χονδρική διάθεση προϊόντων στις περιοχές της Δυτικής, Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης, Ηπείρου και Θεσσαλίας.

Κατασκευές

Η εταιρεία έχει επιβλέψει και υλοποιήσει την πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή των τριών καταστημάτων της εταιρείας Hempoil, σε συνεργασία με αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας. Τα καταστήματα χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική τους, η οποία είναι η κορυφαία στο συγκεκριμένο είδος καταστημάτων και η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε σε διάστημα μόλις 3 εβδομάδων.

Επίσης, έχει ήδη υλοποιήσει την ανακαίνιση και ανακατασκευή ιδιόκτητου ακινήτου κατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το αρχικό ακίνητο, μελετήθηκε, ανακατασκευάστηκε και διαχωρίστηκε σε δύο μικρότερες κατοικίες με σκοπό  μέσω της υψηλής αισθητικής ανακαίνισης να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ιδιοκατοίκισης και μακροχρόνιας μίσθωσης που υπάρχουν στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης. (φωτογραφίες)

Ο προγραμματισμός της εταιρείας είναι η μελέτη και υλοποίηση του νέου της έργου, επίσης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το έργο αφορά την ανακατασκευή και διαχωρισμό υφιστάμενης κατοικίας, σε κατοικίες μικρότερου εμβαδού.

Υπηρεσίες συμβούλου κατασκευών

Οι δύο ιδρυτές της εταιρείας είναι πολιτικοί μηχανικοί του Α.Π.Θ. με εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών σε θέματα μελέτης, κατασκευής, διαχείρισης σύμβασης και ολοκλήρωσης απαιτητικών έργων, δημόσιων και ιδιωτικών. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι η μελέτη, κατασκευή και ολοκλήρωση ενός έργου, βάσει των αυστηρών θεσμοθετημένων περιβαλλοντικών προδιαγραφών με στόχο το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα του κύκλου κατασκευής ενός έργου.

Υπηρεσίες αξιοποίησης ακινήτων υψηλής αισθητικής

Η εταιρεία συνεργάζεται με ομάδα έμπειρων επαγγελματιών του χώρου του real estate με σκοπό την αξιοποίηση εγκαταλελειμμένων ακινήτων υψηλής αισθητικής, την αναγέννησή τους και την αναβάθμιση όχι μόνο των ακινήτων αλλά και της ευρύτερης περιοχής αυτών.

Υπηρεσίες παρόχου ασύρματου διαδικτύου

Η εταιρεία υλοποιεί πρόγραμμα ανάπτυξης ιδιόκτητου δικτύου ως εναλλακτικός πάροχος διαδικτύου με τεχνολογίες τελευταίας γενιάς με σκοπό την παροχή γρήγορης, αξιόπιστης και χαμηλού κόστους Σταθερής Ασύρματης σύνδεσης και πρόσβασης στο διαδίκτυο.